Φωτια Σουνιο / Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι συγκεντρώσεις στο Νέο ... / Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ.

Φωτια Σουνιο / Απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ οι συγκεντρώσεις στο Νέο ... / Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ.. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

, 2 έτη ago 1 min read. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Φωτιά στο Σούνιο - Δεν κινδυνεύουν σπίτια - ΤΩΡΑ
Φωτιά στο Σούνιο - Δεν κινδυνεύουν σπίτια - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. , 2 έτη ago 1 min read. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Παραδίδεται στις 12 Νοεμβρίου στην κυκλοφορία η σήραγγα ...
Παραδίδεται στις 12 Νοεμβρίου στην κυκλοφορία η σήραγγα ... from images32.inewsgr.com
Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. , 2 έτη ago 1 min read. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα.

Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

Εθνική ομάδα - Φαν'τ Σχιπ: Ο Σιόβας έκανε κακό με αυτά που ...
Εθνική ομάδα - Φαν'τ Σχιπ: Ο Σιόβας έκανε κακό με αυτά που ... from images32.inewsgr.com
Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook